Titirimundi-Poppenfestival in Segovia

Op 11 mei is er in Segovia het Titirimundi, het internationale poppenfestival, gehouden. Het poppenfestival wordt sinds 1985 ieder jaar in Segovia gehouden en trekt bezoekers van heinde en ver. Door de gehele stad worden door Spaanse én internationale artiesten voorstellingen gehouden, zowel in café´s en theaters als op straat. De voorstellingen variëren van traditionele poppenkastvoorstellingen tot straat entertainment en acrobatische acts.

De straten zijn die dag gevuld met mensen. Het is een feest om zoveel creativiteit om je heen te zien en zoveel blijdschap om je heen te voelen. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kunnen een dag lang genieten van deze moderne theater kunst. En dat in zo een prachtige Middeleeuwse plaats als Segovia! Meer informatie kunt u vinden op de Titirimundi website.

Titirimundi - internationaal poppenfestival Segovia
Titirimundi - internationaal poppenfestival Segovia

Gaat u in het voorjaar naar Spanje naar de omgeving van Madrid, op vakantie met kinderen, met zijn tweëen of met een vriendengroep? Of woont u in de omgeving van Madrid? En houdt u van drukte, gezelligheid en theater? Kom dan zeker eens kijken bij het Titirimundi, het internationale poppenfestival in Segovia, dat ieder jaar in mei plaatsvindt. Het is zonder twijfel een unieke manier om Segovia te beleven! Om Segovia’s indrukwekkende geschiedenis en architectuur in zijn volle glorie te kunnen ontdekken, raad ik u aan om op een wat rustigere dag terug te komen of langer te blijven.  

Met dank aan En Cursiva Comunicación voor de prachtige foto´s.

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.