Tips voor bijzondere stedentrip Barcelona

Barcelona is een stad voor iedereen. Jong en oud kan zich optimaal vermaken en hoeveel dagen je je er ook bent, je komt er altijd een keer terug! Naast alle bekende highlights zijn er talloze verborgen juweeltjes te vinden in Barcelona en wanneer je deze combineert met de toppers van de stad zal je een bijzondere stedentrip maken met unieke ervaringen.

Vind bijzondere plekjes in Barcelona op internet

Barcelona-Gamba-Port-Vell
Gamba Port Vell in Barcelona

Bijzondere plekjes vindt je niet zomaar. Als je echter goed zoekt, vind je al aardig wat informatie over Barcelona op internet. Bijvoorbeeld op websites met tips en informatie over Barcelona, waar niet alleen de highlights op staan, maar ook de verborgen juweeltjes, knusse boetiekjes en restaurants waar locals ook komen. Noteer ze, sla ze op en print ze uit of bewaar ze op je tablet/smartphone. Stippel het een en ander uit op een plattegrond en bereid je voor, want een goede voorbereiding is immers het halve werk en zo kun je heerlijk genieten en tegelijkertijd veel van de stad zien!  

 

Op stap met een gids in Barcelona

La-Boqueria-Barcelona
La Boquería in Barcelona

Heb je niet veel tijd om je voor te bereiden en hoor je liever meer ins en outs van een local, ga dan op stap met een gids in Barcelona die jou in een paar uur tijd de mooiste en meest interessante plekken laat zien. Je kunt dan alles aan de gids vragen en leuke tips kunnen meegegeven worden op een plattegrond. Het grote voordeel van een tour is, is dat je een goed overzicht van de stad krijgt en het je veel tijd bespaard aan “huiswerk”.  

 

Handige informatie over vliegvelden Barcelona

Er bevinden zich in de omgeving van Barcelona drie vliegvelden waar u naartoe kunt vliegen voor uw stedentrip Barcelona: El Prat Barcelona airport, Girona airport, Reus Airport en de kleine luchthaven Barcelona Sabadell. Wilt u meer weten over welke vliegtuigmaatschappijen op welke vliegvelden in de omgeving van Barcelona vliegen, wat de vluchttijden zijn, welke luchthaven in de omgeving van Barcelona het best met openbaar vervooer bereikbaar is etc.? Kijk dan op de website Barcelona Airport. Hier worden al uw vragen beantwoord!  

 

Andere interessante artikelen

Andere interessante artikelen die ik over Barcelona heb geschreven zijn:

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.