Spaanse les in Pijnacker bij NosVamos

Spaans leren Pijnacker

Sinds december 2012 is het mogelijk om Spaanse les in Pijnacker te krijgen! En wel bij Fátima Herrero van NosVamos. Het zijn gezellige conversatielessen. Met af en toe een Spaans wijntje of Spaanse tapa erbij. Een super manier om goed voorbereid op vakantie naar Spanje te gaan. En om alvast in de Spaanse stemming te komen. 

Het gezicht achter NosVamos

Fátima Herrero, het gezicht achter NosVamos, is geboren en getogen in Valencia. Hier leert ze haar Nederlandse partner kennen. In 1999 verhuizen ze naar Nederland, waar ze binnen korte tijd Nederlands leert spreken.

Aanvankelijk geeft ze alleen 's avonds Spaanse conversatielessen. En heeft ze overdag nog een andere baan. In 2017, 5 jaar na de oprichting van NosVamos, is Fatima's bedrijf zo gegroeid, dat zij 100% van haar tijd aan NosVamos besteedt. Zij geeft nu niet alleen meer Spaanse conversatielessen in de avonduren, maar geeft bijvoorbeeld ook Spaanse les op basisscholen, geeft zakelijke begeleiding (gaat als Nederlandse tolk mee naar Spaanse bedrijven) en organiseert workshops en bedrijfsuitjes met een Spaans tintje.

Spaanse les bij NosVamos

Fatima geeft Spaanse conversatielessen bij haar thuis of op lokatie. Dit kunnen groepslessen bij haar thuis zijn. In kleine groepjes van maximaal 6 personen. Met als doel om zo snel mogelijk een eenvoudige conversatie te kunnen voeren in het Spaans. In een winkel, bij de bakker, in een restaurant enzovoort. 

Maar het kunnen ook privé-lessen Spaans zijn. Of Spaanse les in een bedrijf of op een school. Kortom: Spaanse les op maat.  

Wat ik zo leuk vind aan deze Spaanse lessen in Pijnacker is, is het informele karakter van de lessen. De lessen worden "aan de keukentafel" gegeven (tenzij je natuurlijk kiest voor les op lokatie). En worden vaak begeleid door een lekker glaasje Spaanse wijn en een Spaanse tapa. Je leert dus niet alleen Spaans bij NosVamos in Pijnacker, maar proeft meteen de Spaanse cultuur, hartelijkheid en gastronomie. 

Lesblokken

NosVamos werkt met drie lesperiodes: januari t/m maart, april t/m juni en september t/m november. Met blokken van 5 lessen van 2 uur. Aan het einde van ieder blok kunt u beslissen of u wel of niet verder wilt gaan met de Spaanse conversatielessen van NosVamos. Zo hoeft u zich niet voor lange tijd vast te leggen. En kunt u doorgaan met Spaanse les zolang als ú wilt.

Andere activiteiten van NosVamos

Workshops met Spaans tintje

Ik zei het al: tegenwoordig organiseert Fátima ook workshops of bedrijfsuitjes met een Spaans tintje. Hiervoor hoeft u geen Spaans te spreken. Maar bent u wel op een leuke manier bezig met de Spaanse cultuur en gastronomie. 

Zakelijke begeleiding

Daarnaast geeft Fatima zakelijke begeleiding. Doet u zaken met Spanje, maar spreekt u geen Spaans? Schakel dan Fátima's hulp in!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Spaanse conversatielessen van NosVamos in Pijnacker? Wil u een workshop of bedrijfsuitje met Spaans tintje organiseren? Of bent u op zoek naar iemand die voor u kan tolken van Nederlands naar Spaans en andersom? Bel of schrijf dan naar Fátima Herrero, eigenaresse van NosVamos in Pijnacker! 

Adres: Goudenregensingel 4, Pijnacker
Docente: Fátima Herrero
Email: info@nosvamos.nl 
Telefoon: 06-13208751
Website: www.nosvamos.nl