Spaans leren in Spanje

Spaans leren Spanje

Spaans is een wereldtaal en wordt wereldwijd door meer dan 500 miljoen mensen gesproken. Spreek je Spaans, dan gaan vele deuren voor je open. Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om Spaans te leren: via een cursus Spaans in Nederland, via een online cursus Spaans achter je computer, of via een cursus Spaans in Spanje. Heb je tijd, dan kan ik Spaans leren in Spanje van harte aanbevelen! Tijdens een taalreis Spanje leer en beleef je de Spaanse taal en cultuur namelijk op een intensieve manier. Tegenwoordig spitsen meer en meer talenscholen zich toe op interactief onderwijs, aan de hand van interessante thema´s. En vaak zelfs “buiten de schoolbanken”. Ik ben op zoek gegaan naar taalreizen naar Spanje, waarbij het beleven van de Spaanse cultuur centraal staat. 

Ruta Ñ

Ruta-Ñ-spaans-leren-in-castilla-la-mancha

Bij Ruta Ñ krijg je geen Spaanse les in een klaslokaal, maar onderweg, terwijl je een rondreis maakt door de provincie Ciudad Real in Castilla La Mancha. Je bezoekt plaatsen als Almagro en Valdepeñas. In iedere plaats blijf je gemiddeld twee dagen, om vervolgens met je leraar Spaans over kleine wandelpaadjes en door mooie natuur verder te wandelen naar de volgende plaats. Een unieke, actieve, intensieve en ontspannende manier van Spaans leren in Spanje! Ook ideaal voor groepen die Spaanse les in Nederland volgen. In dat geval kan ook je eigen leraar(es) Spaans mee!

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE

True Spanish Experience

TSE-True-spanish-experience-Cuenca

Bij True Spanish Experience (TSE), -dat gevestigd in het oude en prachtige stadje Cuenca in Castilla la Mancha-, leren jong en oud op alle niveaus Spaans via complete immersie in de Spaanse taal en cultuur: ´s ochtends onderwijs en ´s middags en in de weekenden thematische werkgroepen, activiteiten en excursies. Bovendien krijgen alle studenten bij aankomst in Cuenca een amigo de Cuenca (=Cuenca vriend), die altijd klaar staat en hun wegwijs maakt in Cuenca. Dit alles maakt Cuenca tot een veilige, typisch Spaanse omgeving om Spaans te leren in Spanje. Ideaal ook voor jonge studenten.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Sign Up!

talenschool Sign Up Sevilla

Taalschool Sign Up! bevindt zich midden in het centrum van Sevilla. Het is een kleine taalschool, die zijn studenten als deel van een grote familie opneemt. Studenten leren er niet alleen de Spaanse taal, maar ook de Spaanse en Andalusische cultuur, via uitstapjes in Sevilla en omgeving, Flamenco lessen, ed. Bovendien kunnen studenten Spaans studeren aan Spaanse universiteiten of (betaalde en onbetaalde) stages lopen bij bedrijven in Sevilla. Beide fantastische manieren om de kennis van de Spaans taal in praktijk te brengen én de Spaanse cultuur te beleven.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Hynspa Reizen

Bij de taalreizen van Hynspa Reizen staat het beleven van de Spaanse cultuur centraal. Vanuit Nederland neemt de Spaanse Almudena u mee naar Madrid, Santander of Sevilla, om er ‘spelenderwijs’ uw kennis over de Spaanse taal en cultuur te vergroten. Terwijl u de stad ontdekt, leert u de cultuur begrijpen én kunt u het Spaans meteen in praktijk brengen. Onder begeleiding en in een kleine groep. Je zou kunnen zeggen dat het een stedenreis en taalreis in één is. Intensief, maar super verrijkend. Geschikt voor beginners én gevorderden. En erg leuk voor groepjes die al Spaanse les in Nederland krijgen.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Don Quijote

DonQuijote - Spaans leren in Spanje

Don Quijote is een van ´s werelds grootste organisaties die cursussen Spaans in Spanje en Latijns-Amerika organiseren. Het heeft een groot en divers aanbod van Spaans cursussen. De scholen zijn centraal gevestigd in prachtige historische en cultureel belangrijke lokaties. Dagelijks vinden er culturele activiteiten plaats en in de weekenden excursies. En wilt u tijdens uw cursus Spaans in Spanje meerdere steden leren kennen, dan kunt u in verschillende steden Spaans leren zonder daarvoor het studieprogramma te hoeven onderbreken. Bijvoorbeeld in Salamanca, Madrid en Barcelona.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE

EF Education First

Een andere grote speler is EF Education First, die taalreizen naar Spanje en vele andere landen aanbiedt. U leert er niet alleen Spaans spreken, maar maakt ook uitgebreid kennis met de Spaanse cultuur via interactieve lessen over dagelijkse onderwerpen, uitstapjes, excursies, culturele activiteiten en meer. Daarnaast biedt EF keuzevakken aan die inspelen op de verschillende interesses van studenten: taalgerichte, culturele en creatieve keuzevakken, maar ook carrière gerelateerde en zakelijke keuzevakken. In Spanje heeft EF een taalschool in Madrid, Barcelona en Málaga.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.