Samenwerkingsmogelijkheden

Waarom samenwerken?

Ik, Ria Poulsen, ben het gezicht achter Spain made for You en ben Spanje specialist. Ik spreek vloeiend Spaans, ken de Spaanse cultuur, heb vele jaren in Spanje gewoond en heb er een groot netwerk opgebouwd. In de tijd dat ik in Spanje heb gewoond en tijdens de vele Spanje reizen heb ik vele bijzondere plekken in Spanje ontdekt.

Mijn passie voor en kennis van Spanje deel ik via mijn bedrijf Spain Made For You (SMFY). Ik schrijf blogs en andere soort teksten die gerelateerd zijn aan kleinschalig toerisme naar Spanje, waarbij men het échte Spanje proeft en beleeft.

Daarnaast is sinds november 2015 de website Spanjevoorjou.com in de lucht. Boordevol vakantietips voor Spanje. Over leuke bestemmingen, sfeervolle accommodaties, interessante reizen, leuke activiteiten en meer. 

Doelgroep

SMFY richt zich op Spanjeliefhebbers die het authentieke Spanje willen beleven. En die houden van kleinschalig toerisme. Dit kunnen gezinnen, koppels, vriendengroepen of singles zijn. Die op zoek zijn naar accommodatie of naar georganiseerde reizen naar Spanje. Het zijn over het algemeen mensen in de leeftijd van 30-65 jaar.

Samenwerkingsmogelijkheden

  1. Promotie op de website spanjevoorjou.com;
  2. Promotie via sociale media;
  3. Persreis;
  4. Het schrijven van Spanje blogs;
  5. Het redigeren van teksten;
  6. Het vertalen van teksten (Spaans-Nederlands of Engels-Nederlands).

Voorbeelden

Benieuwd naar wat ik geschreven heb? Neus dan eens rond op deze webiste en op spanjevoorjou.com. Of bekijk de artikelen die ik geschreven heb voor onder andere Ambiance Travel, Verkeersbureau.info en Het Andere Spanje. Een klein overzicht van de geschreven artikelen vindt u ook in mijn Portfolio.

Contact

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Keywords: