Rusticae hotels - prachtige hotels met een uniek karakter in Spanje

Rusticae, The Goodlife Company, is een exclusieve Quality Club van prachtige hotels met een uniek karakter in Spanje. De club is in 1996 opgericht en bestaat tegenwoordig uit meer dan 150 vakantiewoningen, die zorgvuldig zijn geselecteerd op onder meer lokatie en kwaliteit.

Rusticae hotels

Rusticae hotels staan voor:

  • Het zijn kleine hotels, met een gemiddelde capaciteit van 15 kamers;
  • De hotels zijn gelegen op een bijzondere locatie, in een spectaculaire landelijke omgeving of in historische stadscentra;
  • De meeste hotels worden direct gerund door hun eigenaren, wat een persoonlijke en professionele service garandeerd;
  • De meeste hotels beschikken over een restaurent met een uitmuntende keuken;
  • Alle hotels zijn ingericht met oog voor detail en hebben een prachtige decoratie.

Hotels van Rusticae nemen reizigers mee op een reis door Spanje´s authentieke cultuur, interessante geschiedenis en spectaculaire natuur. Stuk voor stuk willen zij hun gasten een unieke ervaring bieden in Spanje. Kiest u voor uw Spanje vakantie voor een Rusticae hotel, dan kiest u niet alleen voor een bijzondere vakantiewoning op prachtige lokatie en met uitstekende service, maar ook voor een unieke beleving van Spanje.

 

Rusticae hotels - ook voor vakanties met kinderen of voor zakengroepen

Een aantal Rusticae hotels zijn van extra gemakken voorzien om een vakantie met kinderen onvergetelijk te maken. Andere Rusticae hotels zijn van alle faciliteiten voorzien om onderdak te geven aan zakengroepen.

 

The Goodlife Company-kennis over hotels met karakter, lokale gastronomie en kuuroorden

Onder de naam “The Goodlife Company” is Rusticae tegenwoordig ook internationaal bekend geworden. Het staat niet alleen bekend voor zijn hotels met karakter en oog voor detail, maar ook voor zijn lokale kennis over gastronomie (restauranten en wijnkelders) en kuuroorden.  

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.