Review: Reisgids voor de stad Málaga

De laatste keer dat ik in Málaga ben geweest, is alweer meer dan 15 jaar geleden. Ik was toen niet erg onder de indruk van deze stad. Weliswaar had het een oude Moorse vesting en kasteel en lag het aan de kust, maar afgezien daarvan had het niet veel te bieden voor me. De laatste tijd is Málaga echter veel in het nieuws als toeristische bestemming. De stad Málaga doet er alles aan om meer toeristen te trekken. Onder andere door het openen van allerlei interessante musea als het Carmen Thyssen museum (geopend in 2011) en het Centre Pompidou Málaga (geopend in 2015). Nu we een appartement in Zuid-Spanje willen kopen, is mijn interesse in de stad Málaga weer volop gewekt. Ik ben op onderzoek uitgegaan en vond onder meer de Reisgids voor de stad Málaga.

Een overzichtelijke gids bomvol inspiratie voor een stedentrip Málaga

De Reisgids voor de stad Málaga is een complete en overzichtelijke gids bomvol inspiratie voor een stedentrip Málaga. Met korte informatie over reeds langs bestaande bezienswaardigheden én over Málaga ‘s nieuwste bezienswaardigheden als de Muelle Uno en het Centre Pompidou Málaga. En met info over goede restaurants, overnachtingsplekken, stranden en winkelstraten in Málaga.

Goede praktische informatie

Bovendien geeft de gids goede praktische informatie over de stad Málaga. Wat ik erg prettig vond, was het stukje ‘even oriënteren’, waarin de belangrijkste straten en pleinen in het centrum van Málaga genoemd worden. Verder vind je er informatie over de VVV in Málaga, openingstijden, openbaar vervoer in Málaga, fietsverhuur in Málaga en meer.

Dagexcursies vanuit Málaga

Wil je de omgeving van Málaga verkennen, ook dan biedt de Reisgids voor de stad Málaga inspiratie voor dagexcursies vanuit Málaga. Of voor rondreizen door de provincie Málaga. Natuurlijk vind je er informatie over de Andalusische parels Granada, Córdoba, Sevilla en Ronda. Maar je vindt er ook info over het minder bekende Andalusië. En wel over de Axarquia, het berggebied ten oosten van de stad Málaga. Enig! We gaan zeker de 5 beschreven routes van de Axarquia uitproberen!

Anne Pennekamp

De Reisgids voor de stad Málaga is geschreven door de Nederlandse Anne Pennekamp. Tijdens hun vele reizen naar Spanje is zij tot over haar oren verliefd geworden op deze Zuid-Spaanse stad. Samen met haar man is ze op onderzoek uitgegaan in Málaga. Een onderzoek dat uitmondde in een mooie reisgids over Málaga. Tegenwoordig wonen Anne en haar man in Andalusië en nemen zij via hun bedrijf Sunshine Tours kleine groepjes mee op bijzondere dagtours door Andalusië.

Praktische informatie

Boek: Reisgids voor de stad Málaga
Soort boek: reisgids
Auteur: Anne Pennekamp
Aantal pagina’s: 144 pagina’s
Prijs: € 13.95 voor paperback en € 9,49 voor E-book
Meer informatie over Málaga op: www.reisgidsmalaga.nl

Málaga reisgids kopen

U kunt de Málaga reisgids makkelijk en snel kopen via Bol.com:

BESTEL PAPERBACK 'REISGIDS VOOR DE STAD MÁLAGA'
BESEL E-BOOK 'REISGIDS VOOR DE STAD MÁLAGA'

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.