Restaurants in Potes en Liébana

Gaat u op vakantie naar Cantabrië en bent u benieuwd waar u goed kunt eten? Lees hier het overzicht van restaurants in Potes en Liébana, dat Melanie Hendriks voor Spain made for You heeft gemaakt. Melanie woont in Cantabrië, in een bergdorpje vlakbij de plaats Potes. Tijdens de zomermaanden werkt zij voor het Nationale Park Picos de Europa.

Restaurants in Potes

  • Restaurant “Casa Cayo” en “Asador Llorente” voor á la Carte gerechten op een mooie lokatie met goede, professionele bediening (ook Engels). Uitstekende vis en vlees gerechten!
  • Restaurant “El Bodegón” voor á la Carte en menu’s.
  • Voor de liefhebbers is er sinds 2013 ook een Mexicaans restaurant. Geen typische Tex-Mex maar de traditionele Mexicaanse keuken. Goed!

Restaurants in Liébana - buiten Potes

  • Restaurant “Casa Fofi” (gelegen in Tama) - voor á la Carte en menu’s;
  • Restaurant “Mesón Vega de Liébana” (gelegen in Vega de Liébana) - voor á la Carte en menu’s;
  • Restaurant “Hostal Remoña” gelegen (in Espinama) - voor á la Carte en menu’s;
  • Restaurant “Hotel el Oso” (gelegen in Coscaya) - voor á la Carte gerechten.

Meer informatie

In het artikel “Ontdek het noorden van Spanje: kies voor Liébana in Cantabrië” geeft Melanie nog meer gastronomische tips en geeft zij informatie over bezienswaardigheden in Liébana. Daarnaast heeft zij voor Spain made for You een wandeling door Potes op papier gezet en een overzicht gemaakt van haar favoriete wandelroutes in Liébana. Algemene informatie over Potes en Liébana vindt u op http://www.liebanaypicosdeeuropa.com/index-i.html en http://www.turismodecantabria.com/inicio. Voor vragen over Potes, Liébana, Picos de Europa of Cantabrië kunt u ook altijd terecht bij Melanie ( email: melaniehendriks40@gmail.com).  

Met dank aan: Melanie Hendriks

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.