Restaurant La Cabana in Berga

restaurant in Berga Catalonië

Een toprestaurant met moderne Catalaanse keuken

Tijdens onze gezinsvakantie Catalonië hebben we geluncht in restaurant La Cabana in Berga. Een toprestaurant met originele en overheerlijke gerechten, een uitstekende bediening en bovendien een schitterend uitzicht.

Moderne Catalaanse keuken

haute cuisine restaurant in Berga Catalonië

Bij restaurant la Cabana kun je smullen van de moderne Catalaanse keuken. Aan alles kunnen we zien dat goede kwaliteit voorop staat. Zowel bij de ingrediënten voor de gerechten als bij de bediening. De gerechten zien er uitnodigend uit, smaken goddelijk en zijn eigenlijk verrassend goedkoop. Zo kost een menu del día (=menu van de dag) er slechts €13,50. Hiervoor krijg je een fantastisch voorgerecht, een hoofdgerecht én een nagerecht geserveerd.

Prachtige ligging

uitzicht restaurant la Cabana Berga Catalonië

Restaurant La Cabana ligt aan de C-1411, de toegangsweg tot de oude dorpskern van de plaats Berga. Het is tegen een bergwand aan gebouwd en biedt prachtige uitzichten over Berga, het omliggende groene bergachtige landschap en heel in de verte het bergmassief Montserrat.

Kindvriendelijk

kindvriendelijk restaurant in Berga Catalonië

Ook al is het een vrij chique restaurant, kinderen zijn er van harte welkom: het restaurant serveert special kindermenu’s, in de zomermaanden wordt er voor kinderen een springkussen opgezet en kinderen krijgen er na afloop een kleine verrassing. Onze dochers waren erg te spreken over de heerlijke patattoren met kip, er werd zowat gevochten om de laatste hap van het tiramisu toetje en de tevreden glimlach op de kindergezichtjes werd zowaar nog groter toen zee en balon en lollie kregen.

Reserveren

Het restaurant is erg populair bij de plaatselijke bevolking. Wil je er in het weekend gaan eten, vergeet dan niet om van tevoren te reserveren.

Praktische informatie

Adres: C-1411z km 79.5 | 08600 Berga (Barcelona)
GPS coördinaten: 42° 6' 27.07" N 1° 51' 5.85" E
Openingstijden: dinsdag t/m zondag 13-16 uur & vrijdag en zaterdag 20:30–23 uur
Parkeren: op de grote parkeerplaats tegenover het restaurant
Telefoonnummer:  (+34) 93 821 04 70
Website: www.lacabanaberga.cat

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.