Partners

Ik werk samen met verschillende partners, die ik zorgvuldig uitgekozen heb. Een kort overzicht:

Accommodaties

Eliza was here

Eliza was here biedt pareltjes van accommodatie aan in Spanje, die verstopt liggen op de meest verrassende plekken. Daar hou ik van! Kleinschalig en bijzonder. De accommodaties liggen op ongerepte, authentieke plekjes, weg van het massatoerisme. Het aanbod van Eliza was here is niet gigantisch groot, maar je kunt er zeker van zijn de hotelletjes, villa’s of vakantiehuizen van Eliza uniek zijn.

Booking.com

Voor het maken van reserveringen van accommodaties werk ik verder samen met Booking.com, omdat ik zelf al jarenlang alleen maar positieve ervaringen met Booking.com heb gehad. De website is gebruikersvriendelijk, toont reviews van eerdere gasten en wat ik vooral fijn vind: ik zie direct de beschikbaarheid en kan direct en kostenloos reserveren zonder vooraf te hoeven betalen.

Vacanceselect

Voor mensen die liever naar campings in Spanje op vakantie gaan, ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met Vacanceselect. Zij bieden campings aan die zorgvuldig door hun eigen inkopers geselecteerd zijn op kwaliteit, ligging, gastvrijheid en sfeer. En voor degenen die houden van wat luxer kamperen heeft Vacanceselect glamping mogelijkheden. Dé uitkomst voor ons eigen gezin!

Reisorganisaties

Ambiance Travel

Ambiance Travel organiseert op maat samengestelde individuele rondreizen met verblijf in kleinschalige en karakteristieke hotels. Binnen Europa in Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk, Zweden, Schotland en Noorwegen. En buiten Europa in onder meer Vietnam en Bali. Ik heb Ambiance Travel ervaren als een kleine, maar zeer professionele reisorganisatie met hart voor de zaak, die zorgt voor hoge kwaliteit vakanties.

Spanje online

Bij Spanje Online stel je online je eigen Spanje reis samen door verschillende bouwstenen aan elkaar vast te plakken. Op deze manier geef je je eigen invulling aan je Spanje vakantie en bepaal je zelf hoe lang je op vakantie naar Spanje wilt. Nadat je je reis hebt gebouwd, belt iemand van Spanje Online je op om de reis nog een keer met je te bespreken. Om er zeker van te zijn dat de uitgestippelde reis werkelijk aan jouw wensen voldoet.

SNP Natuurreizen

Een reisorganisatie naar mijn hart is SNP Natuurreizen. Deze reisorganisatie heeft oog voor de natuur en de lokale bevolking en laat reizigers op een prachtige manier kennis maken met een land. Ook met Spanje. Via (individuele of kleinschalige groeps-) wandelreizen, fietsvakanties en autorondreizen. Door Andalusië, maar ook door het Groene noorden van Spanje, Catalonië, Valencia en de Balearen.

Toeristische bedrijven

Baja Bikes

Wil je tijdens een stedentrip Spanje de stad per fiets verkennen? Dan kan ik een fietstour met het Nederlandse Baja Bikes warm aanbevelen. Het organiseert leuke, Nederlandstalige fietstours (én wandeltours) in Barcelona, Madrid, Valencia, Malaga, San Sebastian, Sevilla en Palma de Mallorca. Tours die makkelijk, snel en veilig online te boeken zijn.

Autohuur

Sunny Cars

Voor het huren van een auto in Spanje kan ik van harte Sunny Cars aanbevelen, vanwege zijn all-inclusive prijzen en goede service. Het bedrijf heeft zelf geen auto's in zijn bezit, maar werkt samen met grote internationale autoverhuurders én met goede lokale verhuurders. Via all-inclusive prijzen zorgt het ervoor dat u altijd optimaal verzekerd bent en dat u bij eventuele schade u het betaalde eigen risico terug ontvangt.

Reis- en annuleringsverzekering

Allianz Global Assistance

Een ander bedrijf met jarenlange ervaring is Allianz Global Assistance. Het is wereldwijd al meer dan 50 jaar de grootste reisverzekeraar én hulpverlener en heeft ook in Nederland al vele prijzen in de wacht gesleept. Bijvoorbeeld die van beste Reisverzekeraar van 2013. Ik kan van harte een reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance aanbevelen.

Leesvoer over Spanje

Bol.com

Ik vind het heerlijk om te lezen over Spanje en smul van romans die zich afspelen in Spanje! En als ik naar een nieuw gebied in Spanje ga, dan pluis ik het liefste van tevoren een reisgids van voor tot achteren uit. Bol.com is voor mij heel praktisch, omdat ik kan bestellen wanneer ik maar wil, omdat het gebruikersvriendelijk is  en omdat het aanbod groot is. Succes van slagen is dus bijna gegarandeerd bij Bol.com.

Bloggesrnetwerken

FamilytravelbloggersNL

Regelmatig ben ik samen met mijn man en twee meiden te vinden in Spanje en schrijf ik over avonturen met het gezin in Spanje. En met mij komen er in Nederland langzamerhand steeds meer bloggers die bloggen over vakanties en reizen met kinderen. Per 1 september 2015 ben ik samen met een aantal van deze family travel bloggers een samenwerkingsverband aangegaan, via FamilytravelbloggersNL, om samen sterker te staan.

Keywords: