Over Spain made for You

Spain made for You (SMFY) inspireert Nederlanders om het échte Spanje te beleven via unieke, kleinschalige vakanties naar Spanje

Wat is Spain made for You?

Spain made for You (afgekort SMFY) promoot kleinschalig toerisme naar Spanje: toerisme waarbij reizigers het échte Spanje ervaren. De promotie vindt online plaats, via de website spainmadeforyou.nl en de Sociale Media kanalen van SMFY. Daarnaast schrijft en vertaalt SMFY Spanje gerelateerde blogs en artikelen voor andere bedrijven.

Inspiratie voor unieke Spanje vakanties en Spaanse belevingen in Nederland

www.spainmadeforyou.nl is een site van en voor Spanje liefhebbers, boordevool inspiratie voor unieke Spanje vakanties en Spaanse belevingen in Nederland! Je vindt er informatie en tips over prachtige plekken als pitoreske dorpjes die in de tijd stil hebben gestaan, natuurgebieden, kleinschallige accommodaties in bijvoorbeeld oude kastelen of traditionele gebouwen, activiteiten als druiven plukken, wandelen, fietsen of vissen, boeken over Spanje, Spaanse feesten en evenementen, reisverhalen en nog veel meer. Én je vindt er informatie over Spaanse evenementen, restaurants, winkels ed. in Nederland.

Het gezicht achter Spain made for You

Spain made for You is opgericht door Spanje expert Ria Poulsen. Ik heb Mediterrane Studies gestudeerd en heb vele jaren in Spanje gewoond. Eerst in Granada, daarna in de omgeving van Madrid. Van hieruit ben ik – alleen en samen met mijn gezin – op avontuur gegaan, op zoek naar bijzondere plekken in Spanje. Ik spreek vloeiend Spaans en heb in de loop der tijd een schat aan prachtige plekken ontdekt in Spanje: verlaten dorpen, Middeleeuwse plaatsjes, natuurparken, kleine musea, prachtige accommodaties en ga maar door.  

De meeste informatie op SpainmadeforYou.nl schrijf ik zelf. Artikelen die door gastschrijvers geschreven worden, controleer ik vantevoren altijd zorgvuldig, om er zeker van te zijn dat zij daadwerkelijk informatie geven over het beleven van het échte Spanje.

Waarom Spain made for You?

Ik wil mijn grote passie voor en kennis over Spanje delen met anderen, om anderen te laten zien dat Spanje nog zo veel meer te bieden heeft dan zon, stranden en zee!

Deel je bijzondere reiservaringen naar Spanje

Heb je een bijzondere vakantie naar Spanje gehad, ken je een bijzondere plek, een sfeervolle accommodatie of een geweldig Spaans restaurant? Schrijf een mail met bijbehorende foto('s) naar ria@spainmadeforyou.nl en deel je bijzondere reiservaring naar Spanje met andere Spanje liefhebbers op spainmadeforyou.nl.

Samenwerkingsmogelijkheden

Lees hier wat de samenwerkingsmogelijkheden met Spain made for You zijn.

Contact

Voor vragen, ideëen of meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen.

Keywords: