Lunch bij restaurant Het wapen van Vidaa in Bergschenhoek

Ontevreden klanten kunnen vaak de beste ambassadeur voor een bedrijf worden. Als een klacht serieus wordt genomen. Hier moest ik aan denken tijdens mijn lunch bij  restaurant Vidaa in Lansingerland (Bergschenhoek). Naar aanleiding van de mislukte Spaanse avond was ik er uitgenodigd voor een lunch. Om uit te leggen wat er mis was gegaan. En om mij bedanken voor de promotie die ik had gemaakt voor de Spaanse avond.

Lunch in gezellige en warm ingerichte restaurant

Carlos is sinds een paar weken manager bij Vidaa. Zijn taak wordt het onder meer om evenementen te organiseren. Hij ontvangt mij voor de lunch in het gezellige en warm ingerichte restaurant Het wapen van Vidaa. Terwijl we genieten van een prachtig uitzicht over het water en een overheerlijke Vidaa salade met geitenkaas, doet hij zijn verhaal. Over de twee familiebedrijven Artihove en Vidaa. De reeds lang bestaande kunstgalerij Artihove. En het recentelijk geopende restaurant Vidaa. Beiden gelegen op hetzelfde terrein. En hoe de Spaanse avond restaurant Vidaa op de kaart had moeten zetten als locatie om feesten te organiseren. Een leuk idee, dat helaas niet goed genoeg werd uitgewerkt. En waarbij de taken niet duidelijk genoeg verdeeld zijn. Waardoor de Spaanse avond geen geslaagde avond werd. En veel gasten ’s avonds ontevreden weer naar huis gingen. De avond is uitgebreid geëvalueerd. Zodat de fouten van die avond niet nog een keer gemaakt zullen worden. Een zure en dure, doch uiterst leerzame leerschool voor de volgende keer. Een evaluatie die mij het vertrouwen geeft dat een volgend evenement bij Vidaa zeker een stuk geslaagder zal zijn.

Professionele afhandeling

Ik moet toegeven: ik ben onder de indruk van de professionele afhandeling van Carlos. Hij heeft de kritiek van gasten serieus genomen en heeft nu al maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het volgende evenement een groter succes wordt. Super! Bij het afscheid krijg ik een plant als dank voor de promotie die ik gemaakt heb voor de Spaanse avond bij Vidaa. En een doos chocolaatjes om de bittere smaak in mijn mond weer zoet te maken. Een detail dat ik niet nodig vond, maar zeker waardeer.

Geen Spaanse kaart

Het sfeervolle restaurant het Wapen van Vidaa heeft overigens geen Spaanse kaart. Op de kaart staan heerlijke duurzame gerechten, die gemaakt worden met seizoensgebonden en veelal biologische ingrediënten. Het is een gezellige, rustgevende locatie om te genieten van een lunch, high tea of diner.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.