Kies voor een all-inclusive huurauto

Auto huren Spanje

Wanneer u tijdens uw Spanje vakantie de binnenlanden van Spanje wilt verkennen, is het erg handig om een auto te hebben. Dit geeft u de grootste vrijheid en flexibiliteit om op een ontspannen manier de binnenlanden te ontdekken. Gaat u op vakantie naar Noord-Spanje, dan neemt u misschien uw eigen auto mee. Anders zult u een auto huren in Spanje. Bij aankomst op het vliegveld vindt u legio autoverhuurders, die al voor een heel lage prijs auto´s verhuren. De o zo goedkope huurauto blijkt vaak een kleine, oudere auto met maar weinig krachten te zijn, die aan het einde van de vakantie toch niet zo goedkoop blijkt te zijn, als er nog allerlei verborgen kosten bijkomen. Zeker als u schade aan de auto heeft opgelopen. Bij veel autoverhuurders bent u dan uw borg meteen kwijt. Let daarom goed op de huurvoorwaarden voordat u een auto huurt. Wilt u op of na uw vakantie niet voor verrassingen komen te staan, kies dan voor een all-inclusive huurauto.

All-inclusive huurauto

Wie voor een all-inclusive huurauto kiest, gaat goed verzekerd en met een veilig gevoel op vakantie. Extra WA verzekering, schadeverzekering, diefstalverzekering en luchthavenafleveringskosten zijn namelijk al inbegrepen in de prijs. Bovendien bent u gedekt tegen glas-, banden-, bodem- en dakschade en kunt u zoveel kilometers rijden als u wilt. Zonder hiervoor extra te moeten betalen.  

Sunny Cars

Een van de autoverhuurders die werken met all-inclusive prijzen, is Sunny Cars. Het bedrijf is sinds vele jaren uitverkozen tot beste autoverhuurder van Nederland en België, vanwege zijn goede dienstverlening en overzichtelijke manier van werken. Het heeft zelf geen auto's in zijn bezit. In plaats daarvan werkt het samen met de grote internationale autoverhuurders én met goede lokale verhuurders. Elke verhuurpartner heeft eigen voorwaarden, maar Sunny Cars zorgt ervoor dat u altijd optimaal verzekerd bent volgens de Sunny Cars voorwaarden. Ongeacht bij welke partner uw huurauto wordt geboekt.  

Wat is er inbegrepen bij een huurauto van Sunny Cars?

  • Ongelimiteerd aantal kilometers
  • Standaard extra WA verzekering van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering
  • Diefstalverzekering
  • Terugbetaling eigen risico bij schade en diefstal
  • Dekking glas-, banden-, bodem- en dakschade
  • Luchthavenafleveringskosten

Loopt u tijdens uw vakantie in Spanje dus bijvoorbeeld schade op aan uw auto, dan betaalt Sunny Cars u het eigen risico bedrag, - dat de lokale autoverhuurder inhoudt in geval van schade-, terug. Bent u nog niet overtuigd? Lees dan de uitgebreide informatie over de all-inclusive huurauto´s van Sunny Cars. Wilt u zorgeloos een auto huren en niet voor verrassingen komen te staan als u op vakantie bent? Dan raden wij van harte aan om via onze samenwerkingspartner Sunny Cars een auto te huren.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.