Een huis kopen in Spanje

Sinds de dag dat we wisten dat we Spanje zouden gaan verlaten, zijn we een beetje op zoek naar een tweede woning in Spanje. Verlekkerd kijken we naar huizen in witte Spaanse dorpjes, landhuizen met schitterende uitzichten op zee of bergen, stijlvolle appartementen rondom goddelijke zwembaden... Wat ziet het er allemaal uitnodigend uit! Voordat we echter een tweede woning gaan kopen, willen we eerst zeker ervan zijn in welk gebied we willen gaan wonen. En of we gaan voor een huis of een appartement. Wat we wel al hebben gevonden, is een goede website met ontelbare droomplekjes in geheel Spanje: Huizen-Buitenland.nl.

Huizen-Buitenland.nl

Huis in Spanje kopen via Huizen-Spanje.nl
  Huizen-Buitenland.nl is een dochterorganisatie van Homes Abroad en is een professioneel onroerend goed netwerk dat toegang heeft tot meer dan 50.000 eigendommen in heel Spanje. Onder het motto “We make it personal and make you dream come true”, geven medewerkers van Huizen Buitenland persoonlijk en professioneel advies gedurende het gehele koopproces: bij het uitzoeken van geschikte en beschikbare woningen, het organiseren van een bezichtigingsreis, het bezoeken van de zorgvuldig uitgezochte woningen, bij de daadwerkelijke aankoop van uw droomwoning in Spanje en bij bijkomende praktische zaken als regelen van verblijfsvergunningen, openen bankrekening en overzetten van contracten van water, electriciteit ed.  

In het Nederlands geholpen

Bij Huizen-Buitenland.nl wordt u geheel in het Nederlands geholpen. Natuurlijk is de informatie op de website in het Nederlands. Verder zijn er door heel Spanje medewerkers van Huizen Buitenland gevestigd. Met veel plezier, toewijding en kennis begeleiden ze u bij het zoeken naar uw droomwoning en de bezichtiging van de uitgezochte eigendommen. En samen met een Nederlandstalige advocaat ter plekke zorgen zij voor een correcte afwikkeling en begeleiding van de aankoop van uw huis met betrekking tot alle wet- en regelgeving, kosten etc.  

Betrouwbaar

Veilig Kopen Garantie Huizen-Buitenland.nl
Om goede en betrouwbare service te kunnen garanderen, werkt Huizen Buitenland alleen samen met de beste lokale makelaars, de beste promotoren en de grootste banken. Dezen zijn met veel zorg uitgekozen en hebben allen meer dan 10 jaar ervaring. Bovendien is het lid van de AIPP (= Association of International Property Professionals), de Vereniging van Internationale Eigendom Professionals. Verder zijn alle aanbieders die zijn aangesloten bij Huizen-Buitenland.nl gecertificeerd met het “Safe Purchase” keurmerk. Bij aankoop van een eigendom via Huizen Buitenland ontvangt u daarom gratis een “Veilig Kopen Garantie”: een eigendomsgarantiecertificaat, dat extra bescherming biedt voor de komende 20 jaar en dat garandeert dat al uw wettelijke rechten zoals vermeld in de koopakte zullen worden gerespecteerd. Bij problemen garandeert Huizen Buitenland een oplossing binnen zes maanden. Is een probleem niet binnen zes maanden opgelost, dan wordt u gecompenseerd.  

Beste prijsgarantie

Het Huizen-Buitenland.nl team werkt er iedere dag hard aan om de beste huizen tegen de beste prijzen te kunnen aanbieden. Indien u via een advertentie toch een lagere prijs vindt, dan Huizen Buitenland u deze ook aanbieden. Hiervoor hoeft u alleen de link te sturen van de website of advertentie waar u de lagere prijs heeft gezien.  

Makkelijk woning zoeken via de website

  Via de te koop pagina van huizen-buitenland.nl kunt u makkelijk en snel uw droomhuis in Spanje zoeken. U kunt zoeken op kust, provincie, plaats, aantal slaapkamers, aantal badkamers, woningsoort en prijs. Vervolgens krijgt u een korte beschrijving met een aantal foto´s van de woning. Aanvullende info kunt vraagt u aan via het formulier dat op dezelfde pagina staat.  

Aanmelden voor zoekservice

Ook kunt u zich via de website aanmelden voor de zoekservice. U vult in naar welk soort woning u op zoek bent, met hoeveel slaapkamers en badkamers, in welk prijsniveau en in welk gebied. En u geeft aan in welke stadium in het zoekproces naar een woning in Spanje u bent. Iemand van Huizen-buitenland.nl neemt dan contact met u op en gaat dan gericht voor u zoeken op de Spaanse woningmarkt.  

Bezichtigingsreis

Bent u er (financieel en mentaal) klaar voor om een woning in Spanje te kopen? Dan kan Huizen Buitenland een bezichtigingsreis voor u regelen. Tijdens een bezichtingingsreis, -waarbij u begeleid wordt door een van onze ervaren Nederlandstalige huizenadviseurs-, kunt u de verschillende gebieden zelf zien en ervaren en kunt u kiezen uit een breed scala van woningen en locaties.  

Praktische informatie

Website: www.huizen-buitenland.nl
Telefoonnummer
: 070 – 2500 150 Email: info@huizen-buitenland.nl Aanvragen bezichtigingsreis Aanmelden voor zoekservice

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.