Cultuur snuiven in Spanje met groepsreis van SRC-Cultuurvakanties

Zoals de naam al doet vermoeden, organiseert SRC-Cultuurvakanties wereldwijd reizen waarbij cultuur in de breedste zin van het woord bijna altijd het hoofdingrediënt is. Het zijn groepsreizen met een groepsgrootte van 15 tot maximaal 34 personen voor vakanties binnen Europa. Iedere reis wordt begeleid door een professionele reisleider, die vaak ter plekke woont en die reizigers in geuren en kleuren vertelt over cultuur, geschiedenis en lokale gebruiken en die ervoor zorgt dat uw reis een onvergetelijke ervaring wordt.

Groepsreizen door geheel Spanje met SRC-Cultuurvakanties

SRC-Cultuurvakanties heeft een zeer uitgebreid en divers aanbod van cultuurreizen naar geheel Spanje.Dit kunnen rondreizen zijn, zoals de reis naar Midden- en Oost-Spanje en Spaanse Pyreneeën en Andorra, maar ook themareizen, zoals Semana Santa in Andalusië, Kunst in Bilbao en Musea in Madrid.

Spain made for You, natuurpark Canon de Rio Lobos - Ermita de San Bartelomeo
Ermita de San Bartelomeo in natuurpark Canon del Rio Lobo (Castillië en Leon)

 

Populairste Spanje-reis van SRC-Cultuurvakanties

De meest populaire Spanje-reis van SRC-Cultuurvakantie is de 8-daagse rondreis door Andalusië, die reizigers meeneemt naar de hoogtepunten van Andalusië: Ronda, Sevilla, Córdoba en Granada. SRC-Cultuurvakanties biedt ook een 15-daagse rondreis door Andalusië aan. Deze neemt reizigers niet alleen mee naar de hoogtepunten van Andalusië, maar ook naar veel minder bekende plaatsen in Andalusië, zoals de Alpujarra, de natuurparken Cabo de Gata, Cazorla en Doñana, Cádiz, Jerez de la Frontera, Úbeda en Baeza.

Spain made for You, hamdrogerijen_Trevelez_Alpujarra
Trevélez is het hoogst gelegen dorpje in Spanje, bekend voor zijn hamdrogerijen (Alpujarra, Andalusië)

 

Blijf op de hoogte

SRC-Cultuurvakanties brengt jaarlijks meerdere brochures uit. De SRC-Werelds!, een fullcolour tabloidkrant met nieuws, achtergronden en nieuwe reizen, verschijnt ongeveer zes keer per jaar. Reizigers kunnen zich ook aanmelden voor een digitale nieuwsbrief vol acties, nieuws en tips.  

SRC-Reiscafé in Groningen

SRC-Cultuurvakanties heeft tegenwoordig een eigen Reiscafé in Groningen! Het SRC-reiscafé  is gevestigd in de Oude Boteringestraat 39, het kantoorpand van SRC in het centrum van Groningen stad. Hier kunt u in een inspirerende omgeving uw reis boeken bij het enthousiaste en deskundige team van SRC-reisadviseurs. Het reiscafé is van maandag tot en met vrijdag open van 9 tot 18 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.15 uur.  

Conclusie

Bent u op zoek naar een culturele vakantie naar Spanje in groepsverband, met overnachtingen op bijzondere lokaties en met een professionele reisleider die u uitgebreide achtergrondinformatie geeft? Ga dan mee met SRC-Cultuurvakanties. Het aanbod is divers, verrassend en uitgebreid!  

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.