Bouw je eigen Spanje reis

Spanje online

Reizen van Spanje Online (onderdeel van Riksja Travel) zijn individuele, wat eigenwijze reizen door Zuid-Spanje die je met behulp van bouwstenen zelf samenstelt: korte reisprogramma´s van een aantal dagen naar bijzondere plekken, waarbij je Spanje van dichtbij beleeft en de Spaanse cultuur en levenswijze echt meemaakt. Via sfeervolle en kleinschalige accommodaties, typische activiteiten, contact met de lokale bevolking en routes die zo veel mogelijk van de gebaande paden afgaan. En ook al stel je online je reis samen, je bent nog steeds verzekerd van persoonlijk advies! Want zodra het team van SpanjeOnline de aanvraag voor je eigen gebouwde reis binnen heeft, neemt een Spanje expert contact met je op om alles nog een keer goed te bespreken. Wel zo een veilig idee, toch? Ik heb verlekkerd rondgeneusd door de originele bouwstenen voor bijzondere vakanties naar Andalusië van SpanjeOnline.nl. Hier een overzicht om je mee te laten genieten.  

Om mee te bouwen: de Andalusië bouwstenen

bouwsteen 'n Spaans beginnetje Malaga Spanjeonline.nl

 1. ´n Spaans beginnetje - Een verblijf van 2 dagen en 1 nacht in een typisch Andalusisch landhuis met zwembad in de heuvels buiten Málaga. In de buurt van het vliegveld. Heerlijk om even uit te blazen van de vliegreis en in de stemming te komen voor uw Spanje vakantie.

bouwsteen Slapen in een gipsyhuis Guadix Spanjeonline.nl

2. Slapen in een gipsyhuis - Een verblijf van 2dagen en 1 nacht in een van de vele grotwoningen in Guadix. Inclusief een bezoek aan het gipsy grotmuseum en een kijkje achter de schermen in de grotwoning van een zigeunervrouw. Een perfecte manier dus om de zigeunercultuur te proeven.    

bouwsteen Alhambra en Granada Spanjeonline.nl

3. Alhambra´s Arabische achtertuin – Beleef Granada met zijn Alhambra, Albaycín wijk, hammam en Arabische theehuizen. En verblijf 3 dagen en 2 nachten in een huis met zwembad, dat ingericht is in arabische stijl en 25 minuten buiten Granada ligt.    

bouwsteen 4001 olijvenroute Granada Cordoba Spanjeonline.nl

4. 1001 olijvenroute - Rij de prachtige olijvenroute vanaf Granada naar Córdoba en bezoek een werkende olijfmolen. U verblijft 1 nacht in een voormalige olijfmolen in Zuheros en 1 nacht in Córdoba, in 1001-nacht sferen, net om de hoek van de moskee.    

bouwsteen Flamenco in Sevilla Spanjeonline.nl

5. Pasion! Flamenco y Tapas - Proef en beleef 4 dagen lang de Flamenco in Sevilla! U krijgt uitleg over Flamenco, bezoekt een Flamenco show, krijgt een Flamenco les (als u wilt)en bezoekt een interactief Flamenco museum. U kunt kiezen of u 3 nachten verblijft in het centrum Sevilla of buiten Sevilla met zwembad.    

bouwsteen Costa de la Luz Spanjeonline.nl

 

6. Strandstoelsiësta - Een 4 daagse strandvakantie aan Costa de la Luz in de provincie Cádiz. Ook in de zomer staat hier een verkoelend briesje. U kunt kiezen of u 3 nachten wilt verblijven in een strandhotel met zwembad in Zahara de los Atunes of in een Spaanse cortijo met zwembad 10 minuten buiten Tarifa (meer authentiek).    

bouwsteen sherry proeven Spanjeonline.nl

 

7. Chique glaasje nippen - Bezoek het witte dorp Arcos de la Frontera, - een van de plaatsen waar veelvuldig is gevochten tussen de christenen en de moren-, en de sherry plaats Jeréz de la Frontera in deze bouwsteen van 3 dagen en 2 nachten. U verblijft in een hacienda met zwembad buiten Arcos, tegen natuurgebied Grazalema aan.    

bouwsteen witte dorpen route Spanjeonline.nl

 

8. Casa blanca in keitjesdorp - Ontdek de witte dorpen van Andalusië en Ronda! En proef het Spaanse plattelandsleven tijdens uw verblijf van 2 nachten in een boerenhoeve in Montejaque, 15 minuten buiten Ronda.    

bouwsteen Costa del Sol Spanjeonline.nl

 

9. Je casa aan de kust - Een 4 daagse strandvakantie in Nerja, aan de Costa del Sol. Een gezellige en authentieke Andalusische kustplaats die nog niet volgebouwd is met grote en hoge hotelcomplexen. U verblijft 3 nachten in een landelijk hotel met zwembad bij Frigiliana, een prachtig wit Andalusisch dorpje net buiten Nerja.        

Bouwen maar!

Als u met de bouwstenen van SpanjeOnline genoeg ideëen hebt opgedaan, kunt u uw eigen individuele Spanje reis gaan bouwen. Dit doet u met behulp van het aanvraagformulier, door hierin de gewenste bouwstenen te selecteren. Vervolgens stuurt u het aanvraagformulier op en neemt een van de Spanje reisspecialisten contact met u op om de reis door te spreken. Om er zeker van te zijn dat uw persoonlijke wensen vervuld worden in de samengestelde reis.  

Of toch een kant en klare rondreis

Wilt je niet zelf bouwen, kies dan een van de kant en klare rondreizen, die met de grootste zorg zijn samengesteld uit een aantal van de bovengenoemde bouwstenen. Ook deze kun je aanvragen via het aanvraagformulier. Heb je een rondreis gevonden, maar wil je een dag langer of juist korter op een bepaalde plek blijven of een bepaalde bouwsteen toevoegen of verwijderen? Geen probleem. De Spanje specialist zorgt ervoor dat de rondreis naar wens wordt aangepast.

Speciaal voor families: culturele familievakantie Andalusië

Speciaal voor families is er een culturele familievakantie Andalusië: een ontspannen Andalusië rondreis met de kids, waarbij een ontspannen verblijf in een cortijo in de heuvels van Málaga (met zwembad natuurlijk) wordt afgewisseld met naar appeltabak geurende teterías in Granada en een heuse Flamenco workshop in Sevilla.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.