Beleef Andalusië vanuit Hacienda la Morena

Gelegen in de provincie Sevilla, in het hart van westelijk Andalusië, ligt “Hacienda la Morena”. Het is een ruraal hotel, gebouwd in Andalusische stijl. Het landhuis ligt op vier kilometer afstand van Montellano, een typisch Andalusisch dorp, in een unieke natuurlijke omgeving. De plaatsen Sevilla, Ronda en Jerez de la Frontera liggen allemaal binnen een uur rijden vanaf Hacienda La Morena. En in het natuurgebied Sierra de Ronda met zijn witte dorpen bent u zelfs in minder dan 30 minuten. Dit maakt Hacienda la Morena een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van west-Andalusië.

Het ontstaan van Hacienda la Morena

toeristische kaart Hacienda La Morena
Bezienswaardigheden in buurt van Hacienda La Morena

Hacienda la Morena heeft zijn deuren geopend in november 2012. Het is ontworpen en wordt gerund door een Nederlands-Franse familie. Harm (met toeristische achtergrond) en Magali (van beroep architect) hebben elkaar ontmoet in Andalusië. Hun grote droom was om in Andalusië hun bestaan op te bouwen en de schoonheden van de omgeving met anderen te kunnen delen. Met het realiseren van Hacienda la Morena is hun droom werkelijkheid geworden. Samen met hun kinderen wonen ze tegenwoordig op Hacienda la Morena en runnen ze met veel liefde dit ruraal hotel.  

Uitstapjes en activiteiten vanuit Hacienda la Morena

Parapenten met Hacienda la Morena
Parapenten met Hacienda la Morena
  1. De plaatsen Sevilla, Ronda en Jerez de la Frontera liggen binnen een uur rijden van Hacienda la Morena. Wat verder weg liggen Córdoba en Granada.
  2. Het natuurgebied Sierra de Ronda met de witte dorpen Zahara, Grazalema en Setenil de las Bodegas is binnen een half uur te bereiken. Het natuurreservaat Doñana is 1.5 uur rijden.
  3. Verder organiseren Harm en Magali allerlei activiteiten, om het échte Andalusië te kunnen proeven en beleven:

Bijzondere workshops Hacienda la Morena

Flamenco optreden Hacienda La Morena
Flamenco optreden bij Hacienda La Morena

Naast deze activiteiten organiseren Harm en Magali jaarlijks nog een aantal bijzondere workshops en reizen/uitstapjes:

Tarieven Hacienda La Morena

Hacienda la Morena heeft verschillende soorten kamers. Een éénpersoons kamer kost €70 per nacht, een tweepersoons kamer €85 per nacht, een driepersoonskamer €100 en een suite (voor twee of drie personen) €120 per nacht. De prijs is inclusief ontbijt en dagelijkse schoonmaak. Meer informatie vindt u op de website van Hacienda la Morena.  

Meer weten of reserveren

Voor meer informatie over Hacienda la Morena kunt u mailen naar Harm. U kunt direct reserveren via een boekingsformulier op de website van Hacienda la Morena.  

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.