B&B Casa Maca in Barcelona

Tijdens ons vriendinnenweekend Barcelona verbleven we in Guesthouse Casa Maca. Deze prachtige Bed and Breakfast is gelegen in de wijk Eixample in Barcelona. Een wijk waar de economisch hogere klasse van Barcelona woont. En waarin vele meesterwerken uit de Modernistische tijd gelegen zijn, zoals "Casa Milà", "Casa Batlló" en de "Sagrada Família".

Casa Maca

casa-maca-guest-house-barcelona

Casa Maca is gevestigd in een prachtig oud pand de Eixample wijk in Barcelona. Het is gerenoveerd en op een moderne en stijlvolle manier ingericht door eigenaren Maarten en Carla. Iedere kamer op een andere manier. Sommige kamers hebben een eigen badkamer, anderen een gedeelde badkamer. Op deze manier is Guest house Casa Maca interessant voor mensen met uitlopende budgetten.

Het motto van Guest house / B&B Casa Maca

Het motto van Guest house / B&B Casa Maca is “beste service voor beste prijs”: • het is gelegen op een goede, centrale lokatie in hartje Barcelona; • het beschikt over ruime, sfeervolle kamers die ieder uniek zijn ingericht; • iedere ochtend staat er in de keuken een Mediterraan zelfbedieningsontbijt klaar; • er is gratis Wi-Fi; • het vriendelijke personeel staat altijd klaar met tips voor een unieke vakantie in Barcelona; • en als laatste: de kamers bij Casa Maca zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.  

Carla's ontdekkingen in Barcelona

raval-wijk

Maarten en Carla wonen ruim 15 jaar in Barcelona en zijn gek op de stad van Gaudi. Zij kennen intussen vele plekken in Barcelona en hebben er vele contacten. Hierdoor kunnen zij geweldige insider tips geven aan hun gasten, over te bezoeken gebouwen, wijken, restauranten etcetera. In de weekenden gaan zij vaak op verkenning in Barcelona en ontdekken steeds weer nieuwe plekken. Over een aantal van deze ontdekte plekken schrijf ik in de reeks Carla's ontdekkingen in Barcelona

 

Andere Guest houses / Bed and Breakfasts in Barcelona

Maarten en Carla zijn eigenaar van in totaal 5 Bed and breakfasts in Barcelona, met in totaal 30 kamers. Alle B&B´s zijn centraal gelegen en gevestigd in klassieke gebouwen. En stuk voor stuk zijn ze uniek en stijlvol ingericht door eigenaresse en architecte Carla.

 

Verdere informatie en boekingen

Voor verdere informatie kunt u terecht op de website van B&B Casa Maca. Wilt u een accommodatie in Barcelona boeken? Dit kan direct via het online boekingsysteem van Casa Maca.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.