Alternatieve trips door Madrid met MadWay to Madrid

Bijzondere stadswandeling Madrid

MadWay to Madrid maakt en begeleidt alternatieve trips door Madrid. Dit kan zijn te voet of op de (electrische) fiets. Voor zowel privé groepen als zakelijke groepen. Het brengt mensen naar plekken waar ze normaal gesproken niet zouden komen en geeft hen een unieke beleving van Madrid.

Het gezicht achter MadWay to Madrid

MadWay to Madrid Arma

Tijdens het bedenken en uitwerken van Spain made for You, ontmoette ik Arma van MadWay to Madrid. Arma woont sinds 2008 in Madrid en heeft al snel na aankomst MadWay to Madrid opgericht, om reizigers "het andere gezicht van Madrid" te laten zien. Een kant die lastig te ontdekken is als je óf weinig tijd hebt óf niet in de stad woont of werkt. Mijn eerste indruk van Arma was: enthousiast, professioneel en behulpzaam. Deze indruk is bevestigd geworden in de alternatieve trips die zij door Madrid aanbiedt. Zelfs mensen die al jaren in Madrid hebben gewoond, leren tijdens deze trips nieuwe en verrassende plekken kennen! Sinds 2012 versterken Sjoukje en Yolanda het team van MadWay to Madrid. Beiden hebben jarenlange ervaring in het toerisme en wonen reeds sinds midden jaren 2000 in Madrid.  

Thematische trips

Spain made for You, MadWay Madrid thematische trip dakentour per fiets

Madrid per fiets en van de daken verkennen met MadWay to Madrid´s trip "Van de daken"

MadWay biedt allerlei verschillende thematische voorbeeldtrips aan om te voet of op de fiets Madrid te verkennen. Elementen uit de voorbeeldtrips kunnen naar hartelust met elkaar gecombineerd worden. De trips duren normaal gesproken 3 uur en de prijs is vanaf €30 per persoon. Het vertrekpunt is afhankelijk van de tour die men kiest. Een aantal voorbeelden van thematische trips zijn:

Workshops

Spain made for You, Madrid
MadWay to Madrid´s fotografie workshop

Daarnaast verzorgt MadWay workshops. Deze workshops worden niet door de dames van MadWay gegeven, maar door Madrilenen. Zo leert u Madrid vanuit hún wereld kennen. Populaire workshops zijn :

Maatwerk

Wilt u op studiereis naar Madrid? Bent u geïnteresseerd in een bedrijfsuitje naar Madrid? Of wilt u een weekend naar Madrid met familie of vrienden ...? MadWay maakt het onmogelijke mogelijk en kan voor iedere klant of groep een voorstel op maat maken.  

Praktische informatie

Ontmoetingsplek: variërend
Prijs: thematische trips vanaf €30 per persoon; voor workshops en maatwerk geldt prijs op aanvraag
Minimum/Maximum: 2-15 personen per groep
Duur: 3 uur
Metro: variërend
Telefoon: (+34) 65 05 75 75 6
Mail: info@madwaytomadrid.com
Website: MadWay to Madrid

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.