Al cruisend Spaanse steden verkennen

Vindt u het heerlijk om u op een cruise heerlijk te laten verwennen en op deze manier heerlijk ontspannen de wereld te ontdekken? MSC Cruises heeft een aantal Spaanse bestemmingen! Dus houdt u van cruisen? Ga dan eens met de MSC Cruises naar Spanje!

MSC Cruises

MSC Cruises is marktleider in de Middellandse-Zee, Zuid-Afrika en Brazilië. Het beschikt over 12 moderne schepen en verwacht in 2014 meer dan 1,7 miljoen pasagiers te vervoeren. Een cruise is tegenwoordig geschikt voor elke doelgroep en elk budget en vormt een ontspannen en leuke manier om de wereld verkennen: u slaapt altijd op dezelfde plek en kunt u heerlijk onspannen terwijl het schip u van de ene naar de andere bestemming brengt. Wist u bijvoorbeeld dat kinderen t/m 17 jaar gratis zijn bij MSC Cruises? Voor iedere te bezoeken bestemming heeft MSC Cruises een uitgebreid aanbod aan MSC-excursiepakketten. Reizigers kunnen vantevoren op hun gemak bekijken wat voor excursies er zijn precies en welke op hun wensen aansluiten. Een aantal Cruises vertrekken direct vanuit Nederland. Wanneer de cruise niet vanuit Nederland vertrekt, kunt u met MSC Cruises probleemloos een “Fly & Cruise pakket” kopen, zodat ook de vlucht voor u geregeld wordt.  

Cruises naar Spanje

MSC Cruises-bijzondere-vakantie-spanje

MSC Cruises heeft een aantal Cruises naar Spanje:

1.Bij de rondreis door Middellandse Zee gebied met MSC Sinfonia van 13 dagen en 12-nachten bezoekt u plaatsen in Oost- en Zuid-Spanje en verschillende Spaanse eilanden: Málaga, Santa Cruz De Tenerife, Arrecife De Lanzarote, Cádiz en Barcelona. Daarnaast bezoekt u nog Funchal in Portugal en Agadir in Marokko. Begin- en eindpunt van deze cruise is in Genua (Italië).

2.Wilt u Noord- en Noord-West-Spanje leren kennen? Dan kunt u vanuit Ijmuiden vertrekken met het MSC Opera schip. Tijdens de Atlantische Oceaan Cruise van 11 dagen en 10 nachten bezoekt u St. Peter Port (Frankrijk) Vigo (Spanje), Lissabon (Portugal) Bilbao (Spanje) Le Havre (Frankrijk) en Southampton (Engeland).

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.