Actief op Mallorca

Wandelen Mallorca

Het Spaanse eiland Mallorca – dat deel uitmaakt van de eilandengroep de Balearen - is erg in trek onder Nederlandse toeristen. Het is een ideale bestemming voor een zonvakantie. De heerlijke temperaturen, kilometers lange stranden, uitgestrekte wateroppervlaktes en prachtige binnenlanden met mooie natuur en pitoreske dorpjes maken Mallorca echter ook een geweldige bestemming voor een actieve vakantie. Ga bijvoorbeeld mee op Jeep safari, beoefen een van de vele watersporten op Mallorca of geniet van de natuur via grotavonturen, wandeltochten of fietstochten op Mallorca.

Ontdek de binnenlanden tijdens een Jeep safari

JeepSafari Mallorca
Jeep safari op Mallorca

Mallorca heeft namelijk prachtige natuurgebieden en pittoreske dorpjes, die je kunt ontdekken tijdens een jeep safari. Een hele dag rijd je in een groep van tientallen jeeps achter elkaar door gebergten, riviertjes en over ruige zandwegen en rijd je door vele kleine dorpjes. Je rijdt onder meer naar de top van De Randa, het gebergte op Mallorca, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over Mallorca. En tijdens de lunchpauze heb je de gelegenheid om te gaan zwemmen aan een prachtig stukje water (op dezelfde plek waar de film ‘Volle Maan’ uit 2002 is opgenomen!).  

Watersport paradijs

Kayakken Mallorca
Kayakken op Mallorca

Is de jeep safari te massaal voor je vakantie Mallorca en hou je van watersporten? Ook dan zit je goed op Mallorca. Want Mallorca is een watersportparadijs en heeft een groot aanbod aan watersportmogelijkheden. Zo kun je er kanovaren, kajakken, duiken, zeilen, parasailen, waterskiën en wakeboarden. En natuurlijk kun je er zwemmen in de zee.  

Wandeltochten, fietstochten en grotavontuur

wandelen op Mallorca
Wandelen op Mallorca

Of geniet te voet of op de fiets van Mallorca's prachtige natuur, grotten en pitoreske dorpjes. Je kunt er zelf op avontuur, maar je kunt ook mee met georganiseerde fietstochten of wandeltochten door Mallorca.  

Praktische informatie

Informatie over Jeepsafari op Mallorca

Meer informatie over een Jeepsafari op Mallorca kun je terecht bij Safari Beach Event:

Adres: Bartolome Calafell 12, 07600 El Arenal, Palma de Mallorca
Telefoon: +34 971 269 447
Emailsafaribeach@hotmail.com
Website: Safari Beach Event

Informatie over watersporten, wandeltochten en meer op Mallorca

Voor meer informatie over watersporten, fietstochten, wandeltochten, grotavonturen en meer op Mallorca kun je terecht bij Mon d'Aventura.

Adres: Placa Vella 8, 07460 Polenca, Mallorca
Telefoon: +34 971 535 248
Emailgruppen@monaventura.com
Websitemondaventura.com

Met dank aan: Maarten van zomervakantie-mallorca.nl

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te bepalen of u geen spambot maar een mens bent.