Beleef het echte Spanje!

Vind op mijn nieuwe website spanjevoorjou.com uitgebreide informatie over authentieke vakanties naar Spanje.

Of doe inspiratie op via de vele tips en reiservaringen die ik op het Spanje blog spainmadeforyou.nl met je deel!

Geniet!

Ria Poulsen

Sinds december 2012 is het mogelijk om Spaanse les in Pijnacker te krijgen! En wel bij Fátima Herrero van NosVamos. Het zijn gezellige conversatielessen. Met af en toe een Spaans wijntje of Spaanse tapa erbij. Een super manier om goed voorbereid op vakantie naar Spanje te gaan. En om alvast in de Spaanse stemming te komen. 

Als men over Barcelona praat, dan gaat het vaak over de Sagrada Família, Las Ramblas, Casa Milà, Casa Batlló, het strand, Montjuïc, Camp Nou of Park Güell. Maar er is nog zó veel meer te zien en te beleven in Barcelona!

LUCE, ‘Are you dead?’, David de Limon... Het zijn zo maar wat namen die vooral bekend zijn in de street art scene van Valencia. Want het aantal straat kunstenaars in Valencia is groot en blijft groeien. De meeste kunstwerkjes vind je in de bruisende wijk El Carmen.

Het is zaterdag en ik ben samen met mijn zus op bezoek bij mijn tante in Uden. Even gezellig winkelen met zijn drieën en samen lunchen. Vroeger was de favoriete eetplek in Uden Hello. Maar deze tent is er nu niet meer. De eigenaresse van deze vroegere eettent heeft een paar jaar geleden echter een nieuwe eettent in Uden geopend: Proeflokaal Zuiders, op de Markt.