Beleef het echte Spanje!

Vind op mijn nieuwe website spanjevoorjou.com uitgebreide informatie over authentieke vakanties naar Spanje.

Of doe inspiratie op via de vele tips en reiservaringen die ik op het Spanje blog spainmadeforyou.nl met je deel!

Geniet!

Ria Poulsen

Sinds december 2012 is het mogelijk om Spaanse les in Pijnacker te krijgen! En wel bij Fátima Herrero van NosVamos. Het zijn gezellige conversatielessen. Met af en toe een Spaans wijntje of Spaanse tapa erbij. Een super manier om goed voorbereid op vakantie naar Spanje te gaan. En om alvast in de Spaanse stemming te komen. 

Als men over Barcelona praat, dan gaat het vaak over de Sagrada Família, Las Ramblas, Casa Milà, Casa Batlló, het strand, Montjuïc, Camp Nou of Park Güell. Maar er is nog zó veel meer te zien en te beleven in Barcelona!

Tijdens onze gezinsvakantie in de provincie Málaga en onze zoektocht naar een vakantie-appartement in de provincie Málaga hebben we een aantal sfeervolle accommodaties in Frigiliana gevonden: hotels, vakantiehuizen en appartementen. Ieder met zijn eigen charme. Lees snel verder welke accommodaties in Frigiliana we gevonden hebben.

Het witte bergdorp Frigiliana, dat ligt op ongeveer 15 minuten rijden van de badplaats Nerja, in de provincie Malaga, behoort tot een van de mooiste dorpen van Spanje. Dit heeft het dorp behoorlijk wat faam gegeven. Onder Spaanse én buitenlandse toeristen.

Mallorca heeft niet alleen witte stranden en een prachtige natuur, maar ook heerlijk eten. Ik vroeg Didy de Kraay, redacteur van Memorabel Mallorca, wat haar favoriete restaurants op Mallorca zijn. Lees hier haar top 5 restaurants op Mallorca zijn.